Uitgelicht

In de rubriek 'Uitgelicht' zetten we eens in de zoveel tijd een bedrijf of organisatie uit Eext in de spotlights. De redactie gaat hier geheel willekeurig te werk, maar heeft u een tip of een dringende aanbeveling dan kunt u zich melden bij de redactie..

20 november 2016
Braams tuinen Eext

Tuinservice op maat.

Na 20 jaar in vaste dienst te zijn geweest in klein en grootschalig groen heeft hovenier Lourens Braams de overstap genomen naar een eigen bedrijf. Hij houdt zich vanuit Eext bezig met alle voorkomende tuinwerkzaamheden zoals tuinaanleg, onderhoud, bestrating, vijvers en renovatie in groot en kleinschalig groen.

De slogan Tuinservice op maat voeren we, omdat we de werkzaamheden specifiek aanpassen aan de klant en de tuin. Dit kan onder andere door werkzaamheden jaar rond, maar ook per seizoen of per werkzaamheid aan te bieden. Verder bieden we gedegen advies bij bemesting en onkruidbestrijding.

Duidelijkheid, service, maatwerk en een prettige samenwerking met de klant staat voorop. Door een uitstekende samenwerking met andere tuinspecialisten heeft Braams Tuinen Eext alles over uw tuin in huis.

Meer informatie op de website Braams tuinen Eext

 

 


Lees hier meer Uitgelicht!

14-7-2018 Jeu de boules middag
10-4-2017 Bij Aaltje
20-11-2016 Braams tuinen Eext
1-8-2016 Bij Eva
1-5-2016 De Weeghals, klein antiek en curiosa
2-4-2016 Herberg de Hondsrug

Agenda

4apr2020
AFGELAST Voorjaarsconcert T.O.G.I.D.O.
Eext
Meer info
12apr2020
AFGELAST Paasvuur
Hoek Walakkers/Torenweg
Meer info
13apr2020
Bevrijdingsconcert Anloo
Magnuskerk Anloo
Meer info
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Dundis - Rolde