Agenda

Details van Kerstmarkt Onze Winkel

Titel     Kerstmarkt Onze Winkel
Datum 15-12-2018 -
Aanvang 13.00
Omschrijving     Kerstmarkt
Op zaterdag 15 december organiseert Onze winkel van 13.00 uur- 19.00 uur voor de 2e keer een kerstmarkt in Dickensstijl.
In de winkel worden weer knieperties en spekkedikken gebakken. Stichting Haarwensen Hair & Beauty By Aaltje zal in de winkel een leuke stand inrichten over en voor STICHTINGHAARWENSEN.
Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen t.m. 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.
Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar, er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Door donaties van haar en financiƫle giften kunnen zij (stichting Haarwensen) de haarwerken kosteloos aanbieden.
Buiten bouwen we weer een markt. Net als vorig jaar zal er een ijsbaan worden opgesteld. Het is ook de bedoeling een klein podium te bouwen waar locale artiesten, koren etc. kunnen optreden. Natuurlijk komt ook de Kerstman weer.
Standhouders gezocht
We zijn op zoek naar mensen uit Eext of uit de omgeving die op de markt willen staan. U hoeft geen ondernemer te zijn. Met ons allen kunnen we er een knusse kerstmarkt van maken.
Mocht je interesse hebben in een kraampje, een leuk idee hebben of meer informatie willen, stuur dan een mailtje naar: onzewinkeleext@gmail.com of neem contact op met Albert Springer 06- 525 28 978.
 
Locatie Onze Winkel
Meer info http://kerstmarkt-eext.jouwweb.nl/

Terug

Agenda

11mei2019
Kunst expositie Braamshof
Braams Hof, Hoofdstraat 21 Eext
Meer info
25mei2019
Brinkpop 2019
Brink Naweg
Meer info
28mei2019
Koffieochtend Commissie Dorpsbelangen
Dorpshuis Eext
Meer info
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Hippics Design - Rolde