Agenda

Details van Bloemenmarkt Onze Winkel

Titel     Bloemenmarkt Onze Winkel
Datum 24-03-2018 -
Aanvang
Omschrijving     Op zaterdag 24 maart (palmzaterdag) 2018 vindt de bloemenmarkt van Eext plaats. Deze markt wordt georganiseerd door ‘Onze winkel’. Op de bloemenmarkt staan verschillende kraampjes met bloemen en planten. Natuurlijk kan men ook op de markt staan met aan bloemen of Pasen gerelateerde goederen, zoals vazen, tuingereedschap, potten, bollen, zaaigoed etc. maar ook bloemstukken, tuinplanten of decoratiematerialen.
Uiteraard zal er gelegenheid zijn om de inwendige mensen te versterken. We willen graag zoveel mogelijk verschillende kraampjes eventueel in, maar vooral buiten op de Stationsstraat voor de winkel. Je hoeft geen ondernemer te zijn om een kraampje te huren. Met zijn allen maken we er een hele gezellige bloemenmarkt van!
Wij zijn nog op zoek naar ondernemers/hobbyisten die hun waar aan de man willen brengen tijdens deze gezellige markt. Per deelnemer wordt een bijdrage gevraagd van € 25,-- per stand (halve kraam € 15,--). Inschrijving wordt pas als definitief beschouwd na betaling van het inschrijvingsgeld. Als je planten etc. wilt verkopen zonder kraam is dat uiteraard ook mogelijk. Er zal dan een prijs van € 3,-- per strekkende meter worden berekend.
Mocht je interesse hebben in een kraampje of een leuk idee hebben stuur dan een mailtje naar: onzewinkeleext@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Organisatie bloemenmarkt Eext 2018
 
Locatie Onze Winkel
Meer info http://bloemenmarkteext.jouwweb.nl/

Terug

Agenda

26mrt2019
Koffieochtend Commissie Dorpsbelangen
Dorpshuis Eext
Meer info
6apr2019
Voorjaarsconcert T.O.G.I.D.O.
Gymzaal Eext
9apr2019
Koffieochtend Commissie Dorpsbelangen
Dorpshuis Eext
Meer info
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Hippics Design - Rolde