Agenda

Details van Doe dag Dorpshuis/eetcafe Homan

Titel     Doe dag Dorpshuis/eetcafe Homan
Datum 06-10-2018 -
Aanvang 08.30
Omschrijving     De afgelopen periode hebben we achter de schermen gewerkt aan de toekomst van ons dorpshuis. Er zijn grote stappen gezet, het pand is aangekocht en er is nagedacht over de exploitatie. Er is een lijn uitgezet voor het voortbestaan van eetcafĂ©/dorpshuis Homan. En we hebben het al vaker gezegd, voor het voortbestaan zijn we het dorp nodig.
Op 6 oktober organiseren we een doe-/infodag. Een dag waarop we alle aanwezigen informeren over de stand van zaken en waarop we met ons allen het achterstallige onderhoud wegwerken. We doen dat in verschillende groepen, zoals een schilderclub, een timmerclub, een tuin-/terrasclub etc.
We doen een oproep aan alle inwoners, met name de gebruikers van het dorpshuis/soos, om naar deze dag te komen. Maar uiteraard is iedereen welkom.
Naast het informeren en klussen, worden ook de certificaten uitgereikt aan de mensen die een obligatie hebben aangeschaft. Een volle dag dus, waarbij we met elkaar, met plezier willen werken aan de toekomst van ons dorpshuis.
Dagindeling: 08:30 uur inloop & aanmelden met koffie en lekkers 09:00 uur start diverse werkzaamheden 11:00 uur informatiebijeenkomst voor het hele dorp 12:00 uur lunch 13:00 uur vervolg werkzaamheden 15:00 uur informatiebijeenkomst voor het hele dorp (herhaling) 16:30 uur einde werkzaamheden borrel en hapje 17:00 uur feestelijke uitreiking obligaties Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen of mailen: tel: Jan Hospers 06 536 28 415 mail: dorpshuis.eext@gmail.com
 
Locatie Dorpshuis Eext

Terug

Agenda

25juni2019
Koffieochtend Commissie Dorpsbelangen
Dorpshuis Eext
Meer info
6juli2019
Tractor Pulling Eext Afgelast
Evenemententerrein Eext
Meer info
9juli2019
Koffieochtend Commissie Dorpsbelangen
Dorpshuis Eext
Meer info
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Hippics Design - Rolde