Agenda

Details van Informatieavond glasvezel in Eext

Titel     Informatieavond glasvezel in Eext
Datum 01-11-2018 -
Aanvang 20.00
Omschrijving     17 december komt dichterbij. Op 17 december weten we of er glasvezel komt in Noord - Oost Drenthe. Als op die datum 45 % van de adressen zich heeft ingeschreven voor een glasvezelaansluiting, dan wordt er vanaf het 2e kwartaal van 2019 glasvezel aangelegd. Ook Eext ligt in het gebied, dus ook wij kunnen allemaal een glasvezel aansluiting laten aanleggen.
Eerder bleek dat de belangstelling in Eext ruim 60 % was, dus denken we dat die 45 % gehaald moet kunnen worden. Alleen adressen die zich inschrijven tellen mee. Inschrijven kan al. Hoe?
1. Via de website van www.glasvezelbuitenaf.nl Op die website staan de links van de vijf aanbieders die gaan werken op het nieuwe glasvezel net. Caiway, Delta en Fiber richten zich op de particulier, Cbizz en Helden van.nu richten zich op de bedrijven. Bij elk van hen kunt u zich online inschrijven voor de door hun aangeboden pakketten.
2. Via de zogenaamde verkopers, zoals EP in Gieten en PC Service shop in Annen. Zij kunnen u adviseren over de keuze en de mogelijkheden die de verschillende aanbieders hebben.
3. Op de INFO/Inschrijf momenten die in Eext gehouden worden. Op die avonden zullen de ambassadeurs voor het glasvezelnet maar ook bovengenoemde verkopers aanwezig zijn om u te informeren. Bij de verkopers kunt u zich inschrijven.
De INFO/Inschrijf momenten worden gehoude
 
Locatie Dorpshuis Eext
Meer info http://www.glasvezelbuitenaf.nl

Terug

Agenda

13dec2018
Informatieavond glasvezel in Eext
Dorpshuis Eext
Meer info
15dec2018
Kerstmarkt Onze Winkel
Onze Winkel
Meer info
15dec2018
Blijspel Toneelvereniging Concordia
Dorpshuis Eext
Meer info
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Hippics Design - Rolde