Agenda

Details van Patijn s paarden revue

Titel     Patijn s paarden revue
Datum 05-06-2019 -
Aanvang
Omschrijving     Paardensport en cultuur ontmoeten elkaar tijdens paardentheater “Patijn’s paarden revue” in Eext.

Dit jaar is de 90e editie van Nationaal Concours Hippique Eext. Ter gelegenheid van dit jubileum is er op 5 juni een spectaculaire voorstelling te zien. “Patijn’s paarden revue” is een spectaculair paardentheater waarin het paard en de geschiedenis van het CH Eext centraal staan. Een show met meer dan 100 paarden! De verbinding tussen cultuur en paardensport, tussen professionals en amateurs levert een prachtige show op. Deze spectaculaire voorstelling is leuk voor iedereen, ook als je niks met paarden(sport) hebt.
Professionals en amateurs samen op ‘het podium’
In deze spectaculaire show zien we bekende (Trick riding team “The Future Guys”, Fam. Chardon) en onbekende beoefenaars van de paardensport samen met bekende (Albert Secuur, Miranda Bolhuis, Martijje Lubbers) en onbekende acteurs, musici en dansers samen in één show.
Meehelpen of meedoen? Meld je aan
Voor deze grote productie is onwijs veel hulp nodig, zowel voor als achter de schermen. Ook jij kunt meedoen en/of meehelpen. Zangers, dansers, acteurs, ruiters, amazones alle hulp is welkom. Wil je voordat jij je aanmeldt eerst wat meer weten? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 5 maart 2019, in Café Homan in Eext. De avond begint om 19:30 uur.
Samen maken we de show
“Patijn’s paarden revue” gaat over verbinding, over samenzijn, over samenwerken en saamhorigheid. Verbinding onderling, in een organisatie die al zo lang bestaat en zo verankerd is in de samenleving. Verbinding met de regio, door medewerking van diverse maneges, paardensportverenigingen en paardenliefhebbers. Maar ook andere verenigingen zoals toneel-, muziek- en dansverenigingen. Verbinding met Drenthe, waar cultuur én paardensport bruist als nooit tevoren. Verbinding met heel Noord-Nederland, want sinds jaar en dag komt het concourspubliek van heinde en verre naar Eext.
Kijk voor meer informatie en tickets op patijn.nl
 
Locatie Evenemententerrein Eext
Meer info https://www.patijn.nl

Terug

Agenda

22mei2020
AFGELAST Concours Hippique Eext
Evenemententerrein Eext
9juni2020
GEANNULEERD Inloop-koffieochtenden Cie Dorpsbelangen Eext
Dorpshuis Eext
Meer info
23juni2020
Inloop-koffieochtenden Cie Dorpsbelangen Eext
Dorpshuis Eext
Meer info
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Dundis - Rolde