Agenda

Details van Beddenrace Eext 2019

Titel     Beddenrace Eext 2019
Datum 25-08-2019 -
Aanvang
Omschrijving     Beddenrace Eext 2019, geef je op!
Na een geslaagd en gezellig zomerfeest van vorig jaar hebben we besloten om wederom een beddenrace te organiseren. We hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen en ook de jeugd heeft nu kennis gemaakt met het spektakel “beddenracen” . Dus heb je vorig jaar niet meegedaan, grijp dan nu je kans. De beddenrace zal dit jaar op zondagmiddag 25 augustus plaatsvinden.
Ook Stichting Beddenrace Langedijk heeft weer een aantal bedden beschikbaar gesteld aan ons, die we tegen een kleine vergoeding mogen gebruiken. Evenals vorig jaar zelf de (fiets) wielen verzorgen. We hebben de bedden ruim van te voren zodat er ook mee geoefend kan worden.
Voor de jeugd van de lagere school is er weer een Step race ( steps worden geregeld) en de jeugd vanaf 12-15 jaar kunnen meedoen aan “kleintje beddenrace”. En gevolgd door uiteraard de snelle beddenrace, die weer gelopen wordt over een uur en 1 ronde, start en finish weer bij Café Homan.
Dus aarzel niet en geef je op, kan via onderstaand email adres of via de inschrijfformulieren bij Onze Winkel.
Opgave via jarnalanjouw@hotmail.com. Graag beide namen van de koppels doorgeven en in welke categorie en of je zelf een bed hebt of wilt gebruiken van de organisatie.
 
Locatie

Terug

Agenda

23juli2019
Koffieochtend Commissie Dorpsbelangen
Dorpshuis Eext
Meer info
13aug2019
Koffieochtend Commissie Dorpsbelangen
Dorpshuis Eext
Meer info
18aug2019
Eext classic 50cc grasbaanraces
Ijsbaan Eext
Meer info
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Hippics Design - Rolde