Agenda

Details van Steprace en Kuipsteekspektakel

Titel     Steprace en Kuipsteekspektakel
Datum 25-08-2019 -
Aanvang 14.00
Omschrijving     Geen beddenrace in 2019
We hebben geprobeerd het bedden-racen in Eext nieuw leven in te blazen.
Dit is ons helaas niet gelukt. We hadden in totaal 5 koppels. We hebben besloten de beddenrace 2019 niet door te laten gaan.
Uiteraard laten we het Zomerfeest niet zomaar voorbij gaan. Daarom hebben we op het laatste moment nog een kuipsteekbaan kunnen regelen.
Langs deze weg danken wij alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren voor hun toezegging.
Zondag 25 augustus
Steprace voor de jeugd van Eext
Op zondagmiddag 25 augustus starten we vanaf 14.00 uur met een steprace voor de jeugd van de lagere school. Dit doen we op de Kerkstraat tussen café Homan en bistro de 7 Ossen.
Opgave tot vrijdag a.s. via Jarnalanjouw@hotmail.com
(aanvang 14.00 uur).

Kuipsteekspektakel in Eext Op de Kerkstraat zal een heuse spectaculaire kuipsteekstellage worden gebouwd. Men start met 2 personen in een karretje vanaf een verhoging. Aan de stellage wordt een reservoir met water gehangen aan het einde van de hellingbaan. Onder aan de ton bevindt zich een plankje met een oog. De deelnemers moeten vanuit het karretje op de hellingbaan de stok door het oog in de plank steken. Wanneer de stok niet in het oog wordt gestoken, wordt de plank aangetikt en krijgen de spelers een plens water over zich heen.
Degenen die het wel goed doen gaan over naar de volgende ronde.
Verkleden wordt op prijs gesteld. Er is dan ook een deskundige jury die aan het eind van de middag een originaliteitsprijs zal uitreiken aan het leuks en origineelste verklede team.
Maximaal 40 teams van 2 personen kunnen meedoen aan dit spektakel. Deelnemers moeten tenminste 12 jaar zijn. Aan het einde van het evenement wordt er één winnaar gehuldigd. We beginnen aansluitend aan de steprace. Deelname is gratis en op eigen risico. Opgave aan de baan vanaf 13.30 uur. Opgave kan aan de baan, maar er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen. Dus wees er snel bij.
Prijsuitreiking op terras bij eetcafé Homan.
 
Locatie Kerkstraat tussen café Homan en Bistro de 7 Ossen

Terug

Agenda

9juni2020
GEANNULEERD Inloop-koffieochtenden Cie Dorpsbelangen Eext
Dorpshuis Eext
Meer info
23juni2020
Inloop-koffieochtenden Cie Dorpsbelangen Eext
Dorpshuis Eext
Meer info
4juli2020
Tractor Pulling Eext
Evenemententerrein Eext
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Dundis - Rolde