Agenda

Details van De Landelijke Opschoondag op 21 maart gaat niet door

Titel     De Landelijke Opschoondag op 21 maart gaat niet door
Datum 21-03-2020 -
Aanvang
Omschrijving     Met de Landelijke Opschoondag op komst, hebben we de richtlijnen en adviezen van het RIVM de afgelopen periode aandachtig gevolgd.

Op basis van de laatste ontwikkelingen, volgen we het advies van het RIVM waardoor is besloten dat de Landelijke Opschoondag niet doorgaat op 21 maart.

Tijdens de Landelijke Opschoondag maken inwoners, ondernemers, verenigingen, sportclubs en scholen een gebaar voor een 100% zwerfafvalvrije leefomgeving, door samen in actie te komen in de buurt van hun huis, onderneming, clubhuis of school. En juist dat samenkomen, dat wordt door het RIVM de komende tijd afgeraden. Daarom hebben we besloten om de Landelijke Opschoondag niet te laten doorgaan. We vragen alle enthousiaste deelnemers aan de Landelijke Opschoondag om zich bij dit besluit aan te sluiten.

WAT NU?
Het goede nieuws: je kunt iedere dag iets aan zwerfafval en vuile borden e.d. doen. We hopen dan ook van harte dat iedereen die het geweldige initiatief nam om op 21 maart op te schonen, zijn of haar actie op een later moment opnieuw op de kaart zet.

 
Locatie Eext

Terug

Agenda

12apr2020
AFGELAST Paasvuur
Hoek Walakkers/Torenweg
Meer info
13apr2020
Bevrijdingsconcert Anloo
Magnuskerk Anloo
Meer info
14apr2020
Vrouwen van Nu
Meer info
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Dundis - Rolde